Selena Gomez dizajnirala prvu kolekciju za brend Puma

Nazvana “Strong Girl”, nova saradnja se fokusira na ohrabrivanje žena.

Kao jedna od Puma ambasadora, Selena Gomez je nedavno dizajnirala svjou prvu kolekciju za sportskog giganta. Inspirišući se nasleđem jakih žena kroz istoriju, saradnja je nazvana “Strong Girl” (povezano sa inicijalima pevačice) i čine je kombinacija klasičnih komada kreiranih za devojke širom sveta. Naravno, kroz čitavu kolekciju se provlači lični stil Selene.

“Snaga je nešto što pokušavam da imam tokom svakog dana”, rekla je Selena. “Želela sam da kreiram kolekciju u kojoj će se žene osećati seksi, moćno i jako. Obožavam svaki komad koji sam dizajnirala i nadam se da će druge inspirisati da pronađu svoju jaku ženu u sebi.”

Pored odevne linije i različitih modela patika se nalazi i SG Runner – potpuno novi model patika koji je dizajnirala takođe Selena Gomez. Lagana silueta nije samo udobna za nošenje, već je i moderna zbog siluete koja je inspirisana stilom osamdesetih i devedesetih. Takođe možemo videti i DEFY Mid x SG patike za trening koje podsećaju na moderne čizme sa metalnom kopčom i roze-zlatnim lancem.

Kako bi predstavila novu kolekciju, u kampanji sa Selenom učestvuju i njenih pet bliskih prijateljica koje zajedno čine grupu snažnih žena! Pogledajte kako izgleda.

V.R.

foto: Puma

Pročitajte još

Pročitaj još