Serena Williams lansirala svoju modnu liniju

Poznata teniserka je relativno odavno počela sa pripremama za njen novi modni brend.

Serena je odlučila da iskoristi svoj talenat za dizajn i otisne se u ‘modne vode’ kako bi svima mogla da pruži njen deo stila. Ovaj korak je na kraju krajeva sasvim logičan, jer je Serena išla u školu mode, koju je kasnije i specijalizirala, što znači da je upoznata sa celim procesom pravljenja odevnih komada. Brend nosi njeno ime, kako bi svi bili upoznati sa činjenicom da lično ona stoji iza dizajna.

Prvo zvanično lansiranje Serena Williams brenda predstavlja capsule kolekcija od 12 komada koja uključuje sve, od veša sa logo dezenom, do slip haljina. Ponuda je generalno sportskog stila, koji Williamsova najviše i voli. Iako je prilično limitirana, Serena je uspela da pokrije različitu estetiku, jer je kao jako zauzeta žena uvek u potrazi za udobnim sportskim, ali chic komadima.

Inspiraciju za kolekciju je Serena pronašla u osnaživanu žena, što je rezultovalo komadima od rastegljivih materijala za dame sa oblinama i sa natpisima poput “I am beautiful”. Kolekcija je takođe vrlo pristupačna, jer je teniserka želela da svi mogu da je priušte, što nije uticalo na kvalitet dizajna i materijala.

Pogledajte kako linija izgleda!

V.R.

foto: Serena Williams

Pročitaj još iz kategorije Vesti