Solange u novoj Calvin Klein kampanji

Kome je potreban direktor kastinga, kada je tu Solange? To je ono što su ljudi iz Calvin Klein brenda pomislili, kada su angažovali modernu pevačicu/umetnicu za svoj poslednji #MyCalvins koncept kampanje…

Ovaj američki brend oživeo je svoju kampanju “My Calvins” iz osamdesetih godina pre nekoliko godina kao hashtag, često angažujući grupe influensera i poznatih ličnosti, uključujući Justina Biebera, Kendall Jenner i Franka Oceana kao protagoniste. Ove sezone, brend je na umu imao personalizovaniji osećaj, nazvavši svoju kampanju za donji veš i džins “Our Family. #MyCalvins”.

Za svoj novi koncept, Solange je odabrala grupu pevača i tesktopisaca, uključujući novajliju u svetu R&B Kelela, producenta i pevača Blood Orange Deva Hynesa, Caroline Polachek i Adama Bainbridgea iz Kindness grupe. Za zvaničnu press objavu, njih je fotografisao Willy Vanderperre, kao “odabranu muzičku porodicu”, u prostoru koji nas podseća ili na ambar ili veoma interesantnu kućicu na drvetu.

“Evolucija #MyCalvins koncepta ima porodicu u svom centru pažnje, odnosno predstavljanje jedinstva snažnih individua, dodatno naglašenu simbolizmom tradicionalnih američkih vrednosti”, stoji u zvaničnoj objavi.

Činjenica da ova porodično orijentisana kampanja dolazi baš u pravo vreme pred prazničnu sezonu, kada svi brendovi i robne kuće očekuju veliki profit, svakako nije slučajnost. Sve što članovi “muzičke porodice” nose na sebi može se odmah kupiti, a novi proizvodi će biti lansirani tokom praznične i predstojeće prolećne sezone.

Inače, ovo je prvi put da je Solange zvanično predstavila Calvin Klein brend, nakon što je ove godine sarađivala sa brendovima Reebok i Levi’s. Kroz ovaj projekat, ona je dospela u sam vrh grupe cool kreativaca koji su već bili poznati u određenim krugovima zbog svog talenta i sjajnog stila, a verujemo da će nakon ove kampanje imati još više posla. Solange i Raf Simons iz Calvin Klein brenda su uradili odličan posao, moramo priznati.

V.R.

foto: Calvin Klein

Pročitajte još

Pročitaj još