Sportski krojevi u Boss muškoj kolekciji za jesen/zima 2018/19 sezonu

Za jesen/zima kolekciju za muškarce, Hugo Boss se fokusirao na prepoznatljive krojeve inspirisane sportskim stilom, što je rezultovalo jedinstvenim dizajnima.

Ova sezona je predstavila potpuno nove siluete kao odgovor sportskom uticaju na modu, koji se ovog puta vidi u samom korenu jesen/zima kolekcije. Krojevi su dobili sportski preobražaj, zahvaljujući zanimljivim dodacima poput žutih akcenata i trendi sportskih linija. U kolekciji dominiraju vuna i kašmir, zašiveni logoi i inicijali modne kuće, kao i džemperi, kačketi i kaputi. Najveću pažnju su i ovog puta privukli kaputi sa duplim kopčanjem i presijavajućim finišom, po kojim je Hugo Boss modna kuća prepoznatljiva. Zbog odabranih nijansi, žute i bele, ovi komadi su pravo osveženje i zabavan dodatak formalnim stajling kombinacijama.

Aksesoari ni ovog puta nisu izostavljeni i kompletirali su svaki stajling: kožne čizme i mokasine sa niskom ojačanom potpeticom, dok su rančevi kreirani od kvalitetne kože. Paleta boja kolekcije je svedena i čine je siva, plava i braon, teget i nijansa konjaka, mada je istaknuta vibrantnom žutom radi sportske note.

Pogledajte kako izgleda jesenja kolekcija!

foto: Boss

Pročitajte još

Pročitaj još