Šta je ljubav? Potražite odgovor u Burberry prazničnoj kampanji

Šta je ljubav otkriva nam Riccardo Tisci u novoj Burberry kampanji.

Za svoju prvu prazničnu kolekciju kao kreativni direktor Burberry kuće, Riccardo Tisci okupio je svetske talente da proslave ideju jedinstva, nade i ljubavi.

Izbor soundtracka je simboličan - hit njujorškog benda Deee-Lite - What is love?

„Sviđa mi se koncept kampanje - velika grupa različitih ljudi se okuplja. Odlično sam se provodila s Riccardom i bilo mi je drago što sam ponovo bila u objektivu Merta Alasa i Marcusa Piggotta. Na setu mi je Riccardo dao osećaj slobode - njegov talenat je izvan reči. Ima duboko i dragoceno znanje o modi, a takođe zna kako se nositi sa prošlošću kako bi izmislio budućnost", kaže jedna od Burberry filmskih zvezda, bivša prva dama Francuske, Carla Bruni.

U skoroj budućnosti, tj. na novogodišnjoj zabavi, Riccardo nas vidi ovako: u haljinama sa kristalnim obodom i perjem, u mini haljinama sa V-izrezom i klasičnim plišanim blejzerima.

Kolekciju upotpunjuje novi nakit: minđuše i veliko prstenje sa lažnim bisernim detaljima, kao i nakit i dodaci koji će biti odličan poklon za prijatelje i najmilije - abecede šarma i slatke sitnice poput kašmirskih šalova i  monogram novčanika. Kada je kreiran stajling za zabavu tu su i pokloni, ostaje da se nađe mesto za doček 2020. godine.

Opet se možete obratiti Carli za savet. "Moje najdragocenije sećanje je doček u dvorcu u snežnoj Francuskoj."

foto:Burberry

M.L.

 

 

Pročitaj još