Stajling od 275 hiljada Swarovski kristala na Victoria’s Secret reviji

A ovaj zanosni, sjajni outfit će poneti prelepa Elsa Hosk.

Trenutno je svima na spomen Victoria’s Secret revije, prvo u glavi saradnja sa modnom kućom Balmain. Međutim, ne treba zaboraviti da je u celu tu priču sa godišnjom revijom povezana i juvelirska kuća Swarovski. Ove godine će biti obeležena 15. godina od prve saradnje i to na ekstravagantan način koji dolikuje brendu: ukupno će milion Swarovski kristala biti uključeno na reviji u Šangaju.

Elsa Hosk, koja je VS Anđeo od 2015. godine će nositi glavni look na modnoj pisti, koji se sastoji iz 275 hiljada raznobojnih kristala, 180 metara traka, ručno napravljenog nakita i krila od 6 kilograma. “Ovo su jedna od najtežih krila koja su ikada napravljena za reviju”, rekla je Monica Mitro, izvršna podpredsednica za komunikacije i događaje brenda. Uz masivna krila i prelepi kristalni stajling koji je kreirao pariski dizajner visoke mode Serkan Cura, Elsa će nositi i crveni veš, ukrašene rukave i sandale sa perjem.

“Kada sam saznala da ću nositi Swarovski look bila sam mnogo srećna jer sam oduvek želela da ga upravo ja predstavim na pisti. Ne mogu da dočekam taj trenutak”, rekla je manekenka.

Jedva čekamo da vidimo sve sjajne kreacije na modnoj reviji u Šangaju, čiji se datum vrlo brzo bliži.

foto: Instagram/@wwd

V.R.

Pročitaj još