"Strong Beyond Measure" - nova kampanja brenda Ivy Park

Beyoncé i njen sportski brend Ivy Park su predstavili novu kampanju za prolećnu sezonu i predstavili najnoviju kolekciju. Pevačica se na taj način pridružila listi mnogih brendova koji ohrabruju žene na sve načine, u vremenu koje donosi velike promene. Moda je napokon zvanično postala glas ohrabrivanja.

Nazvana "Strong Beyond Measure", kampanja ističe ženstvene figure i na jednom mestu okuplja snažne žene iz celog sveta. Glavni motiv kampanje je pokrenuti žene da vode aktivniji život, a prema brendu - svako može pronaći sport u kome je najbolji. U kampanji učestvuju tri mlade dame koje polako osvajaju poslom kojim se bave i talentom: Molly Smith je model koji polako gradi svoju karijeru, IAMDDB (I Am Diana Debrito) je hip hop umetnica iz Engleske i Risquar je atletičarka.

U novoj kolekciji su dominantne maslinasto zelena i crna nijansa, kao i logomanija koja krasi skoro svaki odevni komad. Dukserice, sportski grudnjaci, papuče, džemperi, haljine, helanke - sve to ćete moći nabaviti u novoj liniji.

Pročitajte još

Pročitaj još