Supreme x Louis Vuitton capsule kolekcija

Jedna od najiščekivanijih saradnji ove godine je napokon predstavljena u potpunosti. Haute Couture brend Louis Vuitton i ekskluzivni street brend Supreme, udružili su se radi kreiranje limitirane capsule kolekcije. Saradnja je prvi put otkrivena u januaru, tokom pariske Nedelje muške mode.

Zajednička kolekcija ova dva brenda je uspela da ispuni svačija očekivanja. Za sve one koji preferiraju street style u visokoj modi - ova kolekcija je ispunjenje svakog modnog sna. Ono što se posebno ističe, jesu logoi brendovi koji se nalaze preko svakog dizajna. Čuveni Louis Vuitton monogram se nalazi preko vibrantne Supreme crvene boje. Kolekcija nudi širok asortiman odeće, obuće i aksesoara. Od jakni i košulja, do kombinezona, Louis Vuitton i Supreme su se potrudili da se fanovi njihovog rada mogu od glave do pete obući u njihove kreacije.

Vojnički dezen se definitivno vraća u trend, što dokazuje i njegova prisutnost na teksas jaknama, kombinezonima, torbama i aksesoarima. Aksesoari su posebno kreirani da začine svaki stajling, a najveću pažnju su uzeli šalovi i ešarpe, futrole za telefon, kožne rukavijce, naočare za sunce i držači za ključeve. Od obuće, najupečatljivije su patike u monohromatskoj boji, ali i sa dezenom. Louis Vuitton i Supreme su predstavili i nekoliko različitih modela torbi i novčanika u svim veličinama.

Foto: Supreme x Louis Vuitton

V.R.

Pročitaj još