Tommy Hilfiger se vraća na njujoršku nedelju mode

Poznati brend je tri godine “zaobilazio” Njujork i predstavljao kolekcije u drugim gradovima.

Tommy Hilfiger se, kako saznajemo, vraća na Nedelju mode u Njujorku ovog septembra nakon tri godine odsustva, odnosno kada je prvi put predstavljen TommyNow koncept online kupovine kolekcije nakon revijskog predstavljanja.

Revija u Njujoku nasleđuje TommyNow revijsku ekstravagancu koja je posetila veliki broj svetskih gradova, a među kojima su i Los Anđeles, London, Milano, Šangaj i Pariz. TommyNow revije su inicijativno bile saradnja između dizajnera i supermopdela Gigi Hadid, dok je u poslednjoj učestvovala Zendaya koja je ko-dizajnirala jesenju 2019 kolekciju.

“Nakon putovanja po svetu sa TommyNow i nezaboravnom revijom u Parizu sa Zendayom, uzbuđen sam što će se naše “See Now, Buy Now” (“Vidi sada, Kupi sada”) putovanje vratiti tamo odakle je počelo”, rekao je dizajner u izjavi za medije. “Zendayina želja da donese TommyNow u Harlem se učinio kao neverovatan korak u isticanju njene vizije u budućnosti. Njen statement pogled na sve što radi je ono što je čini inspirativnim saradnikom – čast je nastaviti pružati joj platformu u modnoj industriji na kojoj to može i da podeli.”

Revija će biti održana 8. septembra u Apollo teatru u Harlemu. Jedva čekamo!

Pročitajte još

Pročitaj još