Victoria Beckham x Reebok - nova kolekcija inspirisana košarkaškom legendom

Reebok i Victoria Beckham su preuzeli modni svet kada su objavili da će zajedno sarađivati u novembru prošle godine. Iako su britanska dizajnerka i sportski brend jedan potpuno zanimljivi dvojac, još zanimljivija je činjenica da će im se pridružiti i Shaquille O'Neil! Ideju je dala Victoria nakon što je pogledala arhivu brenda. Bila je impresionirana uspešnošću kolekcije iz devedesetih koja je takođe bila inspirisana ovom košarkaškom legendom.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) onApr 12, 2018 at 11:30pm PDT

Victoria Beckham je nesumnjivo veliki fan devedesetih, pa je logično što će njena nova kolekcija sa Reebok-om biti u čast Shaquille O'Neila i dekadi koja je u modni svet unela mnogo zabave. Takođe će biti predstavljena i capsule kolekcija inspirisana Reebok-ovim arhivama iz devedesetih, a koja će biti dostupna sledećeg meseca.

Za sada su predstavljeni duksevi i majica na kratke rukave koji slave čuvenog košarkaškog igrača. Kampanja je vrlo zabavana i unikatna, a najzanimljiviji je odnos visine između nje i Shaquilla. Njih dvoje su bili domaćini večere na kojoj su prisustvovale njihove porodice, ali i Eva Longoria, Dr Woo, Louise Roe i Rachel Zoe.

V.R.

foto: @victoriabeckham/Instagram, Reebok

Pročitajte još

Pročitaj još