Victoria's Secret „anđeo“ Romee Strijd očekuje prvo dete

Victoria's Secret „anđeo“ Romee Strijd ima veoma radosne vesti - ona ​​i njen partner sa kojim je u vezi 10 godina, Laurens van Leeuwen očekuju prvo dete.

Strijd je objavila vesti putem svog Instagrama i YouTube kanala. U postovima Strijd (24) otkriva da joj se trudnoća dogodila dve godine nakon što joj je dijagnostikovan sindrom policističnih jajnika (PCOS), nakon čega su joj lekari rekli da će joj biti teško da ostane u drugom stanju.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) onMay 28, 2020 at 10:14am PDT

"Bila sam veoma tužna jer mi je najveći san bio osnivanje porodice. Bila sam toliko uplašena da to nikad neću moći, jer su mi rekli da je teže dobiti bebu na prirodan način," napisala je ona. Takođe je svim ženama koje pokušavaju da ostanu u drugom stanju poručila: „Verujte u sebe i budite nežne prema sebi i svom telu i ne dozvolite da te misli dostignu do vas."

U YouTube videu, gde deli i snimke svog ultrazvuka, Strijd kaže: „Tako smo zahvalni što možemo da objavimo da očekujemo bebu! I zapravo ne mogu da verujem da to govorim, jer moje misli su me naterale da se osećam da ovo nikada neće biti moguće za nas. Ali evo nas. I jedva čekam da vas povedemo na ovo novo putovanje."

Čestitamo!

Pročitaj još iz kategorije Vesti