Virgil Abloh pravi novi modni korak

Nakon uspešnih kolekcija za brendove Off-White i Louis Vuitton, poznati dizajner je odlučio da se oproba u još jednoj modnoj grani.

Zahvaljujući predstavljanju Louis Vuitton kolekcije u Njujorku, Virgil Abloh je dobio veliku popularnost širom sveta. Između uloge koju ima u pariskoj luksuznoj kući, upravljanja svojim brendom Off-White i saradnjama sa sportskim gigantom Nike, možda ste u jednom trenutku pomislili da je to - to, kraj kreativnog putovanja. Međutim, dizajner je odlučio da na svom Instagram profilu otkrije svoj novi “posao”: novu istoimenu liniju nakita.

Linija nakita, nazvana “Floral Shop”, biće predstavljena u pop-up prodavnici u “Costes” hotelu u Parizu i imaće novitete u vidu novih narukvica, minđuša i malih aksesoara koji imaju jednu zajedničku stvar – sve su inspirisane metalnim spajalicama.

“Istakao sam svoje omiljeno cveće, jednostavne bukete koji se mogu kupiti, ali i luksuzni nakit koji je pod mojim imenom. I nije vezan za Off-White”, reklao je dizajner. Takođe je dodao da je na linija nakita radio preko tri godine i da je ovo prvi put da će komadi biti izloženi. “Ideja je – luskuzni nakit za sve. To je spoj metalnih spajalica i predivnih dijamanata napravljenih na specifične načine.”

Pročitajte još

Pročitaj još