Yeezy Season 6 debitovao uz pomoć Kim Kardashian

Kome je potrebna revija kada je tu Kim Kardashian?

Kako je Kanye West preskočio njujoršku nedelju mode, odlučio je da svoju novu kolekciju predsatvi na vrlo unikatan i nekonvencionalan način – uz pomoć stajlinga svoje supruge Kim Kardashian.

Muzičar i dizajner je glavnu ulogu dao svojoj supruzi, koja je nove odevne komade podelila na svojim Twitter i Instagram profilima. Prema Kim Kardashian, svaki njen stajling sa fotografija je stilizovala globalni modni direktor Harper’s Bazaar-a i dobra prijateljica poznatog para, Carine Roitfeld.

Nova Yeezy Season 6 kolekcija se i dalje drži poznate neutralne palete boja, sa novim komadima koji varijaju od nijansi braon, crne i sive, do nove boje – zagasito plave. Iako neki delovi linije, poput kratkog topa i spandex šortsa, podsećaju na prethodnu kolekciju, možemo videti i novu odeću poput pantalona sa širokim nogavicama i visokim strukom, trench mantil i jaknu sa vunenim detaljem.

Ni Kim ni Kanye nisu objavili kada će Yeezy Season 6 kolekcija biti dostupna u prodaji, a koliko nam se za sad čini – ovo će biti jedna od moćnijih Westovih linija.

foto: Twitter/@KimKardashian

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Vesti