Yeezy Season 7 – nova kolekcija ponovo najavljena na unikatan način

Srebrni biciklistički šorts i plave providne cipele? O da!

I dok se Nedelja mode uspešno odvija u Parizu, Kim Kardashian u Tokiju predstavlja novu kolekciju svog supruga – Yeezy Season 7. Prošle sezone je Kanye West organizovao privatne sastanke za Yeezy Season 6 u Parizu, da bi kolekcija debitovala na Instagramu u paparazzo stilu, lookbook-om u kome je učestvovala Kim Kardashian, ali i Paris Hilton, Jordyn Woods i još mnogo drugih “Kim – kopija”.

Međutim, u ponedeljak je Carine Roitfeld, koja je stilizovala lice #YeezySeason6 kolekcije, postala deo novog “projekta”. Ona je objavila sliku Kim sa hashtagom #YeezySeason7, a na kojoj je zvezda nosila krop vuneni pulover, kaput, pantalone i čizme do kolena od zmijske kože.

U međuvremenu je Kim potvrdila da je u pitanju nova kolekcija, uz nekoliko slika sa različitim stajlinzima prema kojima možemo da vidimo koji svi komade čine novu kolekciju: kratka siva ‘puffer’ jakna, army kaput sa vunenim akcentom, biciklistički šorts i čarape, kaput sa kapuljačom, plavu haljinu sa rolkom, crnu torbu koja se nosi oko struka i plave cipele na potpeticu od transparentne PVC plastike.

Nova kolekcija za razliku od prethodnih nije svedena samo na neutralne boje, već ima i komade u prelepoj plavoj nijansi.

foto: Twitter/ Kim Kardashian West

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Vesti