Za moćne i snažne dame: Roksanda Ilinčić pre-fall 2018 kolekcija

Nova kolekcija svetski poznate dizajnerke Roksande Ilinčić će svakoj ženi instant podići samopouzdanje i dati joj moć i snagu. Kolekcija je vođena prepoznatljivim sofisticiranim i jednostavnim stilom bez kojeg ne možemo da zamislimo naš stajling.

Za pre-fall kolekciju, dizajnerka se fokusirala na oversized siluete i mešavinu ženstvenih i muževnih krojeva. Kako voli da u svaku liniju unese zabavnu notu i “dečački šarm”, ni ova kolekcija nije izuzetak. Zvonasti rukavi su i ovog puta bili glavni detalj, kao i 3D cvetni detalji i minimalistički dezeni. Jedan deo predstavljenih stajlinga je bio u monohromatskim bojama poput nežne nijanse slonovače i roze. Drugi deo je ispunila vibrantna strana napravljena od kontrastnih printova i boja. Celokupnu kolekciju je finiširala linija statement torbi koje su prošarale kolekciju svojim bojama i zanimljivim dezenima.

“Živimo u neizvesnim vremenima, kada se stvari za koje smo mislili da se nikada neće desiti – upravo dešavaju. Jako je važno da mojim ženama dam dodatno samopouzdanje. Ona je jaka i oblači se za sebe. Zainteresovana je za različite delove kulture, a smatram da je znatiželja vrlo važna”, rekla je Roksanda Ilinčić. Pogledajte kako izgleda lookbook za njenu novu pre-fall kolekciju.

foto: Roksanda

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još