Zimmerman resort 2018 kolekcija

Za razliku od mnogobrojnih predstavljenih kolekcija koje su inspirisane nekom ličnošću ili događajem, Zimmerman resort kolekcija ima potpuno novu i drugačiju priču.

Dizajnerka Nicky je odlučila da izmisli ličnost nykojoj je bio sav fokus dok je kreirala novu kolekciju. Tako je dobila ideju za izmišljenu muzu koja je jaka, moćna dama sa latino duhom. "Obično kada radim na ready to wear kolekcijama počinjem od sećanja ili nečega što mi je lično blisko, ali smo ovog put aodlučili da sami izgradimo svoju muzu. Počeli smo sa idejom osobe koja je moćna, ali voljena umetnica", objasnila je dizajnerka u bekstejdžu.

Skoro svaki dizajn ima zanimljive umetničke elemente, a posebno nam nije mogao promaći beli materijal sa crnim printom koji podseća na tragove četkice. Predstavljene su i suknje sa visokim strukom ukombinovane sa krop topom čiji su rukavi zvonasti, nekoliko letnjih majica, šorts sa karnerima i široki kaiševi oko struka. Latino vajb se najviše ogleda u karnerima koji su krasili mnoge haljine, šortseve, topove u kupaće kostime. Pored tufni, pruga i cvetnog dezena, istakao se i dezen sa crnim malim srcima, ali i čipka koja je dodala romantičnu notu kolekciji.

Različiti materijali, dezeni i dizajni su prirodali liniji ženstvenu i romantičnu notu liniji dok su je "latino" elementi začinili.

Foto: Zimmermann

V.R.

 

Pročitaj još iz kategorije Vesti