Kraj još jedne holivudske ljubavi: Angelina Jolie i Brad Pitt se razvode

Nakon dve godine braka i veze koja je trajala više od decenije, Angelina Jolie i Brad Pitt odlučili su da se razvedu. Angelinin advokat Robert Offer objavio je izjavu u kojoj stoji da je glumica popunila papire za razvod. Ova odluka je donešena za dobrobit cele porodice. Neće davati nikakve komentare i zamolila je da poštujete njenu privatnost u ovom trenutku. 

Razlog rastanka para koji je važio za veoma skladan je navodno problem oko odgajanja dece. Kako prenosi TMZ, Angelina je u papirima navela da želi samostalno starateljstvo nad decom, jer je dovela u pitanje Bradove metode roditeljstva.

Nije poznato šta je glumac učinio da se zameri svojoj supruzi, ali će ona na sudu zahtevati da on ima pravo da posećuje decu samo uz nadzor.

Ubrzo nakon potvrđene vesti o razvodu bračnog para u medijima su, očekivano, krenula nagađanja u vezi sa velikom bračnom krizom i šta je to Angelinu navelo da podnese zahtev za razvod. Mnogi su naveli da je razlog Bradov problem sa alkoholom, dok drugi izvori navode da je Angelina unajmila privatnog detektiva koji je otkrio da je Brad zapravo imao aferu sa francuskom glumicom Marion Cotillard sa kojom je nedavno snimao novi film Allied.

Nikada nisam želela da naš brak rasturi već se sve jednostavno desilo, dodala je Angelina.

RIP Brangelina

source.harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još