Blake Lively i Ryan Reynolds po prvi put sa decom u javnosti

Blake Lively i Ryan Reynolds zvanično su predstavili svoje dve ćerke svetu koje su jako dugo držali podalje od očiju javnosti. Devojčice su se juče po prvi put pojavile u javnosti u pratnji svog tate koji je slavio otkrivanje zvezde na Bulevaru slavnih u Holivudu. Glumački par nikada nije objavljivao njihove fotografije na društvenim mrežama ili ih dovodio na događaje tako da je to bio veliki momenat za porodicu Reynolds. Iako njihova najstarija ćerka James ima već dve godine nikada je do sada nismo videli, dok je u septembru ove godine Blake potala mama po drugi put, a ime devojčice josšuvek nije otkriveno.

Sada kada napokon znamo kako izgledaju moramo reći da su obe preslatke. James je rođena 16. decembra 2014 godine i ime je dobila po Ryanovom ocu koji je nedavno preminuo. Pored zlatnih lokni koje je nasledila od mame, poseduje i ogromnu količinu energije koja joj nije dozvoljavala da miruje na ceremoniji. U jednom od intervjua Blake je kroz smeh nagovestila energično ponašanje svoje ćerke - Moje dete se igra eksplozivnim napravama, uopšte ne znam gde ih je pronašla i stalno ih stavlja u uši našeg psa.

Levo Blake Lively; desno James

Prilikom samog govora Ryan je zahvalio Blake: Želim da zahvalim svojoj surpuzi Blake koja sedi tamo i koja mi je sve. Ti si najbolja stvar koja mi se ikad dogodila, rekao je vidno emotivni glumac. Zbog tebe je sve bolje. Zbog tebe je sve u mom životu bolje. Dala si mi dvoje čudesne dece za koje sam se uvek nadao da ću ih imati.

Ovo se događa jednom u životu. Inače ne izvučemo celu porodicu kao danas, ali sam smatrao kako bih mogao za dvadeset godina zažalio što moja deca nisu bila ovde.

source.harpersbazaar.com

Pročitaj još iz kategorije Poznati