Da li je neon-zelena nova crna?

Trend koji moramo isprobati ove sezone.

Blake Lively i Kim Kardashian su poznate po upadljivom i izazovnom stilu, što dokazuju i njihovi skorašnji stajlinzi koji su privukli dosta pažnje. Obe zvezde su viđene u istoj boji: neonsko-zelenoj. Blake Lively je na promociju novog filma „A Simple Favour“ u Njujorku stigla u Versace kompletu u fluorescentnoj boji koju nismo mogli da ignorišemo. Komplet je nosila uz pleteni top, a sve je finiširala uz tirkizne komade nakita i šarene potpetice.

Sa druge strane smo mogli da vidimo Kim Kardashian, kojoj se ova boja toliko svidela, da ju je nosila ne jednom – već tri puta u prošloj nedelji. Kim se slagala uz boju njenog automobila, pa je dve večeri zaredom birala neonsko zelenu za glavnu boju njenog stajlinga. Prvo je nosila zelenu periku koja se slagala uz Lamborgini iste boje, uz crnu usku haljinu, dok je sledeće večeri odabrala zeleni dvodelni komplet koji se tada slagao uz nijansu džipa. Naš omiljeni i ujedno poslednji look u ovoj boji je nosila na venčanju repera 2 Chainz – u zelenoj haljini od lateksa uparenim sa futurističkim naočarima i jednostavnim sandalama, Kim je bila glavna zvezda.

Ako ove dve velike zvezde mogu da nose ovu boju na chic i moderan način, to je dokaz pojave novog trenda, koji ćemo rado isprobati u novoj sezoni! Šta vi mislite o tome?

V.R.

foto: buro247

Pročitajte još

Pročitaj još