Emily Ratajkowski žali zbog svoje najpoznatije uloge

Holivudske zvezde na razne načine i na raznim mestima započinju svoje karijere, ali retko koju neslavna prošlost progoni kao Emily Ratajkowski njena uloga u "Blurred Lines" spotu Robin Thickea.

Zanosna brineta brzo je postala tema razgovora svuda, zbog oskudne odeće, crvenih usana i dugonoge pojave u kontroverznom videu, koji joj je pomogao da započne karijeru glumice, i omogućio joj da se pored Bena Afflecka pojavi u filmu 'Iščezla'. Ali koliko god da uspeha duguje pomenutom spotu, Emily želi da zaboravi na to, posebno nakon tri godine.

U intervjuu za British InStyle, Ratajkowski je podelila neka teška osećanja koja ima prema spotu koji ju je lansirao mrđu zvezde:

"U početku mi se ideja uopšte nije sviđala. Mislim da se u videu vidi da sam iznervirana. Sada je to prokletstvo mog postojanja. Kad god neko sa mnom počne da priča na tu temu zapitam se 'zar stvarno još razgovaramo o spotu od pre tri godine?".

Obzirom na vrtoglav uspon starlete kao It devojke sa stilom, možda je vreme da asocijacije na "Blurred Lines" ostavimo iza sebe.

Fotografije via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još