Gisele Bündchen otkrila zašto je raskinula sa Leonardom DiCapriom

Poznata manekenka se otvorila o njenom privatnom životu i otkrila nekoliko detalja o njenoj prošlosti.

U intervjuu za jedan magazin, Gisele se napokon otvorila o njenom privatnom životu – od njene odlične karijere u Victoria’s Secret kući, do njenog života sa Tomom Bradyjem. Međutim, na jednu stvar fanovi modela nisu očekivali da će biti diskutovano – vezi sa glumcem Leonardom DiCaprijem, sa kojim je bila 2005. godine. Kako je otkrila, taj deo njenog života joj je bio vrlo težak.

Suočavajući se sa anksioznošću sa kojom su dolazili i napadi panike, manekenka je shvatila da mora da promeni neke stvari u životu kako bi se osećala bolje. Gisele je „izgubila kontrolu nad sobom u potpunosti, živela je „izvan kofera“, na frapućinima, cigaretama i vinu“. Doktor je predložio uzimanje Xanax-a, ali je to na svu sreću odbila. Umesto toga, uvela je nekoliko striktnih pravila kojih se pridržavala da bih izašla iz „kruga“. Nova pravila su uključivala život bez šećera, kofeina, alkohola, smanjila je količinu obaveza i počela da vežba jogu.

Na pitanje zašto je raskinula sa poznatim glumcem, Bundchenova je odgovorila: „Više nisam htela da se zatupljujem cigarama, pijenjem alkohola i sa previše posla, postajala sam sve više svesna stvari na koje sam odlučila da neću gledati. Da li sam bila sama u odluci da potražim sebe i ispravim sve, dok je on ostao na istom? Na kraju i nažalost, odgovor je bio da.“ Naravno, manekenka je nastavila dalje, a već sledeće godine u decembru je upoznala sadašnjeg muža sa kojim ima dvoje dece.

Pročitajte još

Pročitaj još