Glamurozni stil glumice Shay Mitchell

Mlada glumica nam otkriva kako se priprema za događaje i na koji način bira stajlinge.

U još jednoj epizidi “Little Black Book” Harper’s BAZAAR-a, Shay Mitchell je otkrila njenu pripremu za parisku nedelju mode, tokom koje je posetila veliki broj revija, a između ostalih i reviju kuće Louis Vuitton. Takođe otkriva koji joj je stajling omiljeni, a koji ne.

“Oduvek sam bila opsednuta modom”, rekla ke Shay. Sada kada može da prisustvuje velikom broju događaja i crvenim tepisima, glumica koristi svaku priliku da se zabavi sa njeni stajlingom. “Nikada ne shvatam sve preozbiljno jer smatram da je moda napravljena da bi bila zabavna.” Ona se oslanja na svoju “kuma-vilu” Monicu Rose, koja joj pomaže da kreira svaki chic stajling. Duo se upoznao ove godine na jednom snimanju i to tada zajedničkim snagama kreiraju magiju. “Monica je tako talentovana za kombinovanje odeće i pravi je mađioničar kada je reč o odeći, modi generalno i stajlingu.”

Shay i Monica su se zabavile tokom kreiranja stajlinga, a Monica je istakla da voli da radi sa Shay jer se poistovećuje sa stajlingom i postaje potpuno drugi lik, kao i da je odlično što se glumica sa modom igra i zabavlja. Kako je izgledala njena priprema za parisku nedelju mode, saznajte u videu ispod!

 

Pročitajte još

Pročitaj još