Harper’s BAZAAR ICONS: ko će ove godine biti zadužen za dobar provod?

& novi video vizual za BAZAAR ICONS portfolio!

Poznata pevačica, ponosna vlasnica čak 15 Grammy nagrada i zvezda septembarske naslovnice, Alicia Keys, podići će atmosferu do ključanja na ovogodišnjoj ICONS zabavi koja će biti održana u Plaza hotelu na Menhetnu.

Pevačica je poslednja u nizu umetnika koji su do sada doprineli atmosferi BAZAAR zabave, pa tako prati korake Christine Aguilere, The Weeknd-a, Kanye Westa, Katy Perry i Lady Gage. Alicia je takođe učestvovala i u novom ICONS portfoliju, nazvanom “The Independents” (“Nezavisni”) zajedno sa ostalim talentovanim “silama kulture” među kojima su i Celine Dion, Christy Turlington, Kate Moss, Regina King, Alek Wek, Shailene Woodley, Awkwafina, Lakeith Stanfield i Devon Aoki.

Oni koji neće moći da vide njen nastup i prisustvuju ICONS zabavi, moći će da uživaju u njenom novom albumu koji uskoro izlazi i koji “reflektuje ono što je danas”. “Imam duboko prihvatanje za sebe kao potpunog ljudskog bića i stvari koje sam nekada ostavljala sa strane jer nisam bila spremna da prigrlim bes ili strah ili ludost”, dodala je Alicia.

V.R.

Pročitaj još