Irina Shayk otkriva emotivnu priču iza njene tetovaže

Tetovaža odaje počast jednoj od “najinspirativnijih” članova njene porodice.

Postoji veliko značenje iza male tetovaže Irine Shayk koja se nalazi na njenom stopalu. U pitanju je ime njene bake Galine, kojim je “ukrasila” deo noge, kao odavanje počasti njenom fascinantnom životu. Njena baka je u tinejdžerskim godinama bila špijun tokom Drugog svetskog rata i jedna od žena koje su odgajale Irinu dok je živela u Jemanželinsku u Rusiji.

“Majka moga oca je jedna od najjačih žena u mom životu”, otkrila je Irina za BAZAAR.com. Takođe je rekla da je njena baka uvek uz nju zahvaljujući tetovaži na kojoj je ispisano ime ruskim pismom. “Zaista je inspirativno odrastanje u ženskoj porodici jer se dosta toga može naučiti od jakih žena.”

Irinu su odgajile njene dve bake, mama i sestra. “Nikada nismo uz sebe imale muškarce”, istakla je poznata manekenka, a zatim nastavila da priča da su žene one koje mogu izdržati sve – odgajiti decu, raditi, kuvati, čistiti i raditi sve teške poslove. Takođe je istakla važnost cenjenja života koju je naučila od njene bake. “Moja baka Galina, koja je preminula, učestvovala je u Drugom svetskom ratu kada je imala samo 19 godina i jedina stvar koju je slavila jeste to što je živa.”

Pored tetovaže, baka je Irinu inspirisala i za ime njene ćerke, Lee de Seine.

V.R.

foto: harpersbazaar.com, profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još