Iznenađenje: Kate Hudson je trudna!

Glumica je lepe vesti objavila putem kratkog, ali divnog videa na svom Instagram profilu.

Kate Hudson nas je sve iznenadila vešću da je trudna. U videu u kojem je i sama otkrila pol deteta (rodiće devojčicu), glumica je otkrila da očekuje treće dete sa svojim partnerom Dannyjem Fujikawom.

“Iznenađenje!!! Ako ste se pitali zašto sam toliko odsutna sa svojih društvenih kanala, to je zato što nikad bolesnija nisam bila! Ovo je bilo najgore prvo tromesečje. ‘Boomerang’ me je činio nervoznom, ‘Superzoom’ je bio najlakši način da me natera da odem do toaleta, hrana sa Instagrama mi se nije dopadala, a razmišljanje o Insta pričama me je činila mnogo umornijom nego što sam zaista bila. Ako ste me videli napolju kako se smejem i pretvaram da je sve neverovatno dobro... Lagala sam! Pokušali smo da sakrijemo trudnoću od javnosti što je duže bilo moguće, ali se sada otkrivam! Takođe je vrlo izazovno sakrivati se, a sakrivanje je mnogo umarajuće od otkrivanja vesti! Moja deca, Danny, ja i cela porodica smo neverovatno uzbuđeni! Mala devojčica je na putu”, napisala je glumica u naslovu videa, istovremeno objašnjavajući zbog čega je baš sada želela da otkrije predivne vesti.

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) onApr 6, 2018 at 10:15am PDT

Kate i Danny se zabavljaju nešto više od godinu dana, ali se znaju preko 10 godina, zbog njenog prijateljstva sa njegovim polu-sestrama Erin i Sarom Foster.

Kate ima dva sina, 14-godišnjeg Rydera iz prvog braka sa Chrisom Robinsonom i 6-godišnjeg Binghama kojeg je dobila sa bivšim verenikom Matton Bellamyjem.

Čestimamo Kate i Dannyju!

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još