Johnny Depp zabrinut zbog ćerkine slave

Ova godina nam je donela mnogo modnih muza i selebriti klinaca na koje vredi obratiti pažnju, a možda najprimetnija među njima je Lily-Rose Depp. Od svog prvog pojavljivanja u prvom redu Chanel's Paris-Salzburg Metiers d'Art revije prošlog marta, šesnaestogodišnja ćerka Johnny Deppa i Vanesse Paradis munjevito osvaja modni svet. Od njene prve Chanel eyewear kampanje do pojavljivanja na Chanelovoj Mademoiselle Prive izložbi, sve veća slava mlade Lily-Rose počinje da zabrinjava Johnny Deppa.

"Ovo što se dešava Lily-Rose je nešto što svakako nisam očekivao da se desi ovako rano, to je sigurno," kaže Johnny u intervjuu za The Daily Mail. "Snimio ju je Karl Lagerfelf - što je slučajnost, jer je on primetio i njenu majku u tim istim godinama - i kada je vidim sa šminkom i svim tim, to je uznemirujuće, jer ona je divna devojčica i sve se to dešava prebrzo."

Johnny dodaje da potpuno podržava ćerkinu odluku da uplovi u glumačke i modeling vode. "Nikad nisam sanjao i želeo da ona postane glumica, ali ona u tome uživa, to je njena strast i tu se našla. I ima talenta - definitivno je sposobna za to."

U avgustu je tinejdžerka podigla prašinu u svetu mode kada se na društvenim mrežama deklarisala kao 'seksualno fluidna', podržavajući projekat Self Evident Project. Johnny se oglasio i povodom ovoga, potpuno je podržavajući. "Ona ima hiljade pratilaca na društvenim mrežama, i svi oni su bili iznenađeni. Ali ne i ja. Ja sam to već znao jer mi ona priča sve - ne boji se da mi bilo šta kaže. Veoma smo bliski i jako sam ponosan na naš odnos."

Foto via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još