Kako izgleda lična makeup kolekcija poznatog šminkera Maria Dedivanovica

Zavirili smo u ličnu kolekciju poznatog šminkera i malo je reći da smo oduševljeni. Kolekcija je ogromna!

Možda ga znate kao lojalnog šminkera Kim Kardashian, “MakeupByMario” na Instagramu, ili kao Maria Dedivanovica, osobu koja stoji iza trenda konturisanja kome se niko nije mogao odupreti. Definitivno jedan od najvećih i najuticajnijih makeup umetnika svih vremena, Dedivanovic je prethodnu deceniju proveo u šminkanju poznatih ličnosti i prenošenju njegovog znanja na nas kroz tutorijale na Instagramu i Masterclass događaje. Već sad možete pretpostaviti ad je njegova lična kolekcija šminke zaista velika... Ogromna, u stvari.

Mario je pozvao Harper’s BAZAAR u posetu u njegov stan u Njujorku i sproveo nas kroz njegov “beauty svet” koji uključuje orman šminke, kolekciju parfema, Yeezy zid i medicinski ormarić. Međutim, njegova kolekcija proizvoda je toliko velika, da sve počinje u prostoriji za odlaganje stvari u kojoj se nalazi na preko hiljadu proizvoda koji mu mnogi šalju svakog meseca iz celog sveta. Odatle se raspoređuju i organizuju od strane njegovih asistenata, dok samo esencijalni proizvodi dospevaju u njegovu torbu koju nosi svuda sa sobom. Postoji nekoliko određenih proizvoda koji se mogu pronađi u njegovom carstvu, kao npr. njegova limitirana edicija senki za brend Anastasia Beverly Hills ili dupli proizvodi iz njegove zajedničke kolekcije sa KKW Beauty među kojima se mogu naći i prvi uzorci. Takođe ima i ogromnu Saint Laurent kutiju u kojoj se nalazi svaki proizvod brenda Kylie Cosmetics.

Nakon ogromne kolekcije beautyblendera, omiljenih pudera, Laura Mercier korektora i veštačkih trepavica, Mario nam je pokazao i njegovu kolekciju za negu kože. Iako najviše voli La Mer kozmetiku, uglavnom meša luksuzne i pristupačne proizvode za negu kože koji su zaslužni za njegov lep ten.

Mari je takođe i veliki kolekcionar parfema. “Parfeme volim još od svog detinjstva”, priznao je. “Kada bih morao da odaberem omiljeni – definitivno ne bih mogao samo jedan. To bi morala da bude čitava Tom Ford linija parfema. Zaista ih sve volim.”

U videu možete pogledati čitavu HB beauty epizodu sa Mariom!

Pročitajte još

Pročitaj još