Kako je Jennifer Lawrence iznenadila Kris Jenner za Božić

Jennifer Lawrence obožava svoju blisku prijateljicu Kriss Jenner, a da bi to i dokazala – kupila joj je automobil Porsche za Božić... Ali to nije običan auto...

Jennifer Lawrence je odavno priznala da je veliki fan porodice Kardashian, a ovog puta je prevazišla i samu sebe. Jendom prilikom joj je Kris kroz priču rekla kako bi volela da dobije novog Porsche-a, što je glumica dobro zapamtila. Kako bi je iznenadila na ensvakidašnji način i pokazala svoju ljubav, Jennifer je poznatoj “mamadžerki” kupila Porschea, ali u manjoj verziji!

“Moja BFF, Jennifer Lawrence me je pitala šta bih želela da dobijem za Božić i naravno da sam rekla da želim Porsche-a, DUH. Moja devojka me nije razočarala. Hvala ti Jen, volim te!!!”, napisala je Kris na svom Instagram profilu uz sliku na kojoj se nalazi poklon glumice.

Preslatki i vrlo smešan poklon kao što vidite nije pravi Porsche u pravoj veličini, već minijaturna verzija-igračka legendarnog automobila. Kris se možda neće igrati sa njim, ali njeni unuci sigurno hoće!

foto: Instagram/@krisjenner

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Poznati