Kako se rodilo prijateljstvo između Jennifer Lawrence i Emme Stone

Ljudi se uglavnom upoznaju na “klasične” načine, poput dopisivanja na društvenim mrežama, slučajnih susreta ili preko drugih prijatelja. Međutim, ovo nije važilo za poznate glumice Jennifer i Emmu, koje su već par godina u bliskim odnosima.

Kako je izgledalo njihovo upoznavanje?

U nedavnom intervjuu, Jenn i Emma su se otvorile o njihovom prijateljstvu i otkrile kako je započela njihova “ljubačna priča”, koja nije kao klasična romansa na koju smo navikli. U stvari, njih dve su postale prijateljice nakon što su shvatile da imaju zajedničkog “prijatelja”. “Jennifer i ja smo imale istog ‘stalkera’, Johna, momka iz orkestra”, priznala je Emma. Međutim, John nije običan ‘stalker’ sa Tindera ili neke druge društvene mreže. “Poslao bi nam poruku u kojoj bi pisalo da kasni i da pripremimo orkestar za njega, kao i da mu se javimo ako možemo to da uradimo. On nas uopšte nije pratio ili slično. Sigurna sam da je radio u studiju ili slično, jer je imao dosta brojeva telefona.”

Kada je došlo vreme da se Jenn i Emma upoznaju, zbližile su se zahvaljujući zajedničkom strahu od Johna, a ostatak je istorija... Emma je na sve dodala: “Kada je dolazila kod mene, uplašila se da nisam ja John “momak iz orekstra”, dok sam ja isto to pomislila. Zato me je Jenn nazvala da bi ‘za svaki slučaj’ proverila da nisam ja John. I nisam. I tako smo se upoznale. Ovo je preslatka ljubavna priča.”

A kako ste se vi upoznali sa vašom sadašnjom najboljom prijateljicom?

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još