Karlie Kloss o odnosu sa Ivankom Trump

Poznata manekenka je poznata po velikom broju revija i kampanja za luksuzne modne kuće, osninju škole programiranja za devojčice i borbi za polnu jednakost.

Pored toga je i žena Joshua Kushnera koji je usko povezan za porodicom Trump. Kako? Joshua i Jared Kushner su rođena braća, a Jaredova žena je niko drugi nego Ivanka Trump. Zbog toga ima ključnu ulogu u politici i užem krugu Donalda Trumpa, sadašnjeg predsednika SAD.

Karlie i Ivanka se potpuno razlikuju i kreću u drugim društvenim krugovima, a kako je Donaldova ćerka mnogo puta bila u žiži javnosti zbog politike, mnogi su se pitali kakav je odnos između njih dve (pogotovo jer Karlie nije na strani vladajuće vlasti). Do sada nije ništa izjavljivala, međutim, za jedan intervju je otkrila mali delić osećanja koji ima prema celoj toj priči i činjenici da su joj Ivanka i Jared deo porodice.

“Teško je”, rekla je Karlie. “Ali se trudim da se fokusiram na vrednosti koje delim sa mojim suprugom i to su iste liberalne vrednosti sa kojima sam odgajana i koje su me vodile kroz život.” Karlie i Jared su se zabavljali mnogo pre dolaska Donalda na mesto predsednika, a politika Ivanke i Jareda je nije sprečila da se bori za ono u šta veruje – što se apsolutno razlikuje od onog za šta je sadašnji predsednik Donald Trump.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još