Kendall Jenner i Naomi Kempbell na Nedelji mode u Njujorku

Dva poznata modela su prošetala pistom na La Perla reviji

La Perla je prvog dana Nedelje mode u Njujorku predstavila svoju prvu ready-to-wear kolekciju, koja je odisala ženstvenošću, seksi vajbom i elegancijom.

La Perla je luksuzni lifestyle brend koji je oduvek pomerao granice mode, a naročito u stilu donjeg veša za žene. Njihove kreacije se mogu nositi kako u spavaćoj sobi, tako i u javnosti, naravno u zavisnosti od modela slip haljine koju izaberete. Reviju je otvorila čuvena Naomi Kempbell u plavoj slip haljini sa srednjim delom od čipke i bademantilom u istoj boji. Na reviji je predstavljena nova kolekcija koju su najviše činile elegantne slip haljine od luksuznih materijala, ukrašenih čipkom, sjajnim detaljima i floralnim dezenom. Pored njih, La Perla je predstavila i luksuzna skinny odela, dvodelne komplete koje su činili krop topovi i suknje olovka kroja, haljine sa floralnim i kariranim dezenom, sandale sa krznom i različiti modeli tašni i klač torbica.

Najveću pažnju je zasluženo dobila Kendall Jenner koja je zatvorila reviju u zlatnoj, transparentnoj  haljini sa detaljima od čipke i vezenim cvetovima i širokim pojasom koji je isticao njen struk. Haljini je posebnu notu dao svetlucavi materijal koji je prekrivao gornji deo haljine i rukave.

Pročitajte još

Pročitaj još