Kendall Jenner otvoreno o svojoj borbi protiv akni

Kendall Jenner je od nedavno postala zaštitno lice Proactiv kozmetičkog brenda, koji je poznat po proizvodima za borbu protiv akni.

Prošle godine, na dodeli Zlatnog Globusa, manekenka se pojavila u zanosnoj Giambattista Valli haljini. I iako je izgledala prelepo i poput princeze u ovoj voluminiziranoj crnoj haljini, u centru pažnje nije bila ova kreacija niti njen celokupni izgled – već koža lica. U tom periodu je Kendall imala problema sa aknama, a mnogi korisnici društvenih mreža su iskoristili taj trenutak da u negativnom kontekstu prokomentarišu njeno lice.

Kako je otkrila u videu na Twitter-u, manekenka nije dozvolila da negativni komentari sruše njen duh, kao i samopouzdanje. Pošto je dobijala i dosta pozitivnih komentara koji su je ohrabrivali i isticali da akne ni malo ne utiču na njenu lepotu, iskoristila ih je kao podsetnik da nikada ne treba da se preda i da padne pod uticaj loših komentara. Proizvodi brenda Proactiv su joj na kraju pomogli da maksimalno umanji postojanje akni na licu “poput magije” i učinili da povrati izgubljeno samopouzdanje.

Međutim, zbog najave koju je njena mama Kris Jenner napravila na društvenoj mreži, a koja je izgledala previše ozbiljno, mnogi su ponovo negativno komentarisali ovbu reklamnu kampanju, dok su drugi isticali da manekenka sigurno ide na skupe kozmetičke tretmane i da je nemoguće da joj je samo Proactiv pomogao.

U svakom slučaju, divimo se Kendall što je uspela da prevaziđe svoj problem, javno ga pokaže i razgovara o njemu pred celim svetom.

Pročitajte još

Pročitaj još