Kendall Jenner vraća u modu čuvenu torbicu iz ranih 2000. godina

Kendall je nedavno viđena sa čuvenom Louis Vuitton mini torbom koja je bila popularna tokom ranih 2000. godina.

Trendovi sa početka drugog milenijuma se uveliko provlače kroz današnju modu. Od Juicy Couture plišanih trenerki koje su doživele svoj preporod zahvaljujući brendu Vetements, do sitnih vintage detalja koje stalno možemo videti kod Hadid sestara, Hailey Baldwin i Kendall Jenner. Zbog toga ponekad imamo osećaj kao da smo u 2002., a ne u 2017. godini.

Prošlog vikenda, Jennerova je povratila u modu jedan od najpopularnijih trendova ere 2000. – Louis Vuitton Murakami Mini Speedy torbicu. Kreirana 2003. od strane tadašnjeg kreativnog dirktora Marc Jacobsa, torba je bila prepoznatljiva po šarenom monogramu japanskog umetnika Takashi Murakamija. Ove torbe, ali i ostale aksesoare iz ove kolekcije smo nekada mogli da vidimo kod svake poznate ličnosti. Njena popularnost je trajala dugih 12 godina, dok je brend nije povukao iz prodaje u julu 2015. godine.

Kendall dobro zna kako da vintage statement torbu učini modernom. Jennerova se odlučila za mini veličinu – stil koji je popularan kod brendova Chloé i Valentino. Ostatak njenog stajlinga je takođe na minimalnom nivou – crne, sjajne pantalone, bela korset majica iz njene Kendall+Kylie modne linije, Dion Lee blejzer na pruge i par belih adidas ba Raf Simons Stan Smith patike. Naspram generalno monohromatskog stila, tašna sa šarenim monogramom je fantastično došla do izražaja.

Pročitajte još

Pročitaj još