Kensingtonska palata objavila zvanične fotografije sa venčanja

Zvanične fotografije izgledaju i više nego savršeno, naročito zbog činjenica da tek venčani par izgleda baš zaljubljeno.

Dva dana nakon kraljevskog venčanja, princa Harryja i Meghan Markle (odnosno vojvode i vojvotkinje od Saseksa), predstavljeni su zvanični portreti koji su obeležili ovaj veliki dan. Fotografije je napravio Alex Lubomirski koji je takođe bio zadužen za fotografije veridbe u decembru.

“Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa žele da se zahvale svima koji su bili deo proslave njihovog venčanja u subotu”, napisala je Kensingtonska palata ispod slike na kojoj princ Harry i Meghan sede na stepenicama. “Srećni su što su mogli da podele njihov dan sa svima koji su bili okupljeni ispred Windsor zamka, ali i ostalima koji su pratili venčanje preko televizije, širom Velike Britanije i celog sveta.”

Nakon njihove fotografije, Meghan i princ Harry su pozirali sa celom porodicom u “Green Drawing” sobi u Windsor zamku. Na slici se nalaze (od zadnjeg ka prednjem redu): vojvotkinja od Kornvala, princ Charles, princ Harry, Meghan Markle, Doria Ragland, princ William, princ Philip, kraljica Elizabetha II, Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, devojčice koje su bile deveruše i dečaci (Florence van Cutsem, 3, Remi Litt, 6, Rylan Litt, 7, Ivy Mulroney, 4, Jasper Dyer, 6, i blizanci Brian i John Mulroney).

Meghan i Harry još uvek nisu otputovali na medeni mesec – odlučili su da ga odlože kako bi se odmah vratili na posao. Prvi put će se kao venčani par pojaviti danas, na zabavi na otvorenom u čast princa Charlesa.

V.R.

foto: Alex Lubomirski

Pročitajte još

Pročitaj još