Kim Kardashian otkrila ŠOKANTNU činjenicu

“Da, to radim stalno”, rekla je Kim i šokirala sve beauty mogule.

Kim Karadshian je poznata kao veliki beauty i makeup entuzijasta i profesionalac, ali i kao osoba za koju se zna da redovno ide na različite tretmane koji pomažu da joj koža izgleda perfektno. Međutim, ovom činjenicom koju je otkrila u nedavnom intervjuu je srušila sve što je do sada radila i pričala. Reč je o skidanju šminke, koje za Kim očigledno ne postoji.

Tokom gostovanja u emisiji “Busy Tonight”, u razgovoru sa voditeljkom i glumicom Busy Philipps, Kim je otkrila nešto u šta nismo mogli odmah da poverujemo. Kada ju je Busy pitala da li je ikada zaspala sa šminkom na licu, Kim je nonšalantno odgovorila “Oh, to mi se dešava stalno”. Suprotno mišljenju da će početi da priča o tome kako je bitno redovno čistiti lice i skidati šminku, njen odgovor nas je, malo je reći, zaprepastio. “Kada ne mogu da idem na šminkanje sledećeg dana, trudim se da spavam tako da mi se ne upropasti šminka i možda bih sve skinula sutradan, ali uglavnom izdržim sa šminkom puna dva dana”, otkrila je Kim.

Verujemo da ima žena koje ne vole da skidaju šminku uveče jer su preumorne ili ih mrzi ili zato što ne vide probleme na kože pa misle da je to sasvim u redu, ali za svakog germatologa – ovo je horor priča. Spavanje sa šinkom je nešto najgore što možete da uradite svom licu jer šminka isušuje kožu, izaziva iritaciju i remeti prirodnu barijeru kože, koja kada se ošteti može izazvati velike upale. Takođe podstiče brže starenje i stvaranje bora – što nikako ne želimo.

Šta vi mislite o ovome?

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Poznati