Koliko zvezde serije „Game of Thrones“ zarađuju?

Sigurni smo da uveliko očekujete početak poslednje sezone svetski popularne serije Game of Thrones koja je sa prikazivanjem počela relativno davne 2011. godine. Takođe je postala i jedina najgledanija serija na svetu, iako u poslednjih godinu dana nisu predstavljene nove epizode.

Tokom prethodnih sezona je bilo dosta šokantnih scena koje uključuju smrt i totalni preokret, ali je glavna postava koju čine Emilia Clarke, Kit Harrington, Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Maisie Williams, Lena Headey i Sophie Turner i dalje ostala ista. Tokom gledanje serije, verovatno ste se u nekim trenucima pitali koliko glumci zarađuju, a mi smo odlučili da vam ove informacije otkrijemo!

Prema sajtu Deadline, Kit Harrington je sa zarade od 300 hiljada dolara došao do 500 hiljada po epizodi u sedmoj i osmoj sezoni, što je celokupnu njegov u zaradu podiglo na 12.5 miliona dolara. Lena Headey, Peter Dinklage, Emilia Clarke i Nicolaj Coster-Waldau takođe zarađuju toliko pa je njihova ukupna zarada 9 miliona, 16 miliona, 13 miliona i 16 miliona dolara godišnje. Maisie Williams i Sophie Turner zarađuju oko 150 hiljada dolara, a njihova krajnja vrednost je oko 6 miliona.

Sada znate još jednu novu informaciju o vašim omiljenim zvezdama. Spremite se, jer 14. aprila stiže nova sezona!

V.R.

foto: Jeff Kravitz/Filmmagic for HBO

Pročitajte još

Pročitaj još