Kourtney Kardashian kreirala novi lifestyle vebsajt

Reality zvezda je kreirala svoj lifestyle vebsajt, koji je inspirisan njenom ćerkom Peneleope.

Početkom marta, “Poosh” nam je prvi put stigao u formi Instagram objave – nage Kourtney Kardashian na mermernom umivaoniku sa šoljicom kafe i laptopom i nismo mogli, a da ne primetimo vibe Carrie Bradshaw. U naslovu je pisalo “Uskoro @poosh”. Jedino što smo do sada znali jeste da Poosh “nije monolog, već dijalog”, a sada je napokon projekat i otkriven.

Poosh je lifestyle vebsajt najstarije Kardashian sestre koji će se osvrtati na njene omiljene ne-toksične beauty alternative, savete za zauzete mame, zdrave recepte, pristupačne ideje za dekor enterijera, trikove za vežbanje, savete za stajlinge i još mnogo toga u formi intervjua, tutorijala i lekcija od strane eksperata. Prema izjavi za medije, Poosh je nadimak Kourtneyne ćerke Penelope Disick, koja joj je poslužila kao “najveća inspiracija”. “Kao epitom Poosh devojke, Penelope igra po svojim pravilima, boji izvan granica i slavi život sa neverovatnom samouverenošću i lakoćom.”

Kourtney je takođe otkrila da je na ideju za kreiranje vebsajta došla nakon velikog broja pitanja kako uspeva da održi sve na mestu, od roditeljstva do karijere. “Ljudi me često pitaju kako uspevam u svemu, od toga što sam samohrana majka, do bezrojnih pitanja o hrani, deci, lepoti i modi, pa sam odlučila da kreiram Poosh, vođene doživljaje i destinaciju za moderan način života”, rekla je Kourt.

V.R.

foto: Instagram, Profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još