Kristen Stewart proglašena glumicom decenije

Možda će ova vest delovati šokantno, ali tako je kako je. Stewart je poput svih ostalih glumaca naporono radila i trudila se za ovu nagradu, a i da li se sećate koliko je trilogija Twilight obeležila deceniju?

Tokom prethodnih godina, ona se pojavila u sledećim filmovima: The Twilight Saga: EclipseSnow White and the Huntsman i naravno The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2. 

Nagrada će joj biti dodeljenja 9. januara. I ko zna, ako se snimi Twilight 5 možda ona i sledeće decenije bude proglašena najboljom glumicom.

Možda ovo nije očekivana glumica za ovu vrstu nagrade, ali svakako da je veliko nadahnuće za mlade glumce.

OVO su najbolji filmovi 2019. godine.

S.B.

Photo: Crafty.diply.com/Pinterest

Pročitaj još

Milena Radulović: Obožavam život u koferima

Hrabra i talentovana glumica Milena Radulović ima samo 26 godina i već zavidnu filmsku i pozorišnu karijeru.  Nakon što je u svoju biografiju uvrstila brojne naslove filmova i predstava koje su snimane u Srbiji, Milena je krenula u osvajanje ruskog tržišta, a nedavno je izašao i film Superdeep u kom ona igra glavnu ulogu. Na kafi sa perspektivnom glumicom smo porazgovarali u izazovima života na dva mesta, razlikama domaće i ruske filmske produkcije, kao i o njenim planovima za budućnost.  

Tilda Swinton iskreno o svojoj seksualnosti

„Uvek sam se osećala neobično“

Michelle Williams je postala majka po drugi put

Michelle Williams, 39-godišnja glumica, rodila je drugo dete u braku sa suprugom Thomasom Kailom.

Lily James i sve tajne njene lepote

U relativno kratkom vremenskom periodu je uspela da se proslavi, i da obezbedi svoje mesto u svetu cenjenih i poštovanih. Ipak, pored njenog neosporivog talenta, mi smo se zapitali kako joj je koža uvek tako sjajna, a kosa svilenkasta i blistava.

Arhivske fotografije Marilyn Monroe

To je bio njen najčešći izbor, i tako je izgledala na većini fotografijama po kojima je svet poznaje. Ali, očigledno je da su postojala vremena kada je glumica izgledala potpuno drugačije...

10 najboljih filmskih uloga Monice Bellucci

Prelepa Italijanka je karijeru započela u devedesetim godina baveći se pre svega manekenstvom, reklamim kampanjama za modne brendove i pojavom na naslovnicama svetskih magazina. Njen filmski debi dogodio se 1990. u italijanskom filmu „Adult Love“.