Kylie Jenner želi da otkrije trudnoću na ekskluzivan način

Prema nekoliko izvora, mlada Kylie Jenner jeste trudna i želi svima da otkrije to na spektakularan način – objavljivanjem fotografija na svojim Instagram i Snapchat profilima!

Već nekoliko meseci je mlada zvezda i makeup ikona Kylie Jenner pod stalnom “prismotrom” od strane paparaco fotografa i medija, nakon što je procurela vest da je trudna. Na žalost, sve se drži u tajnosti i ništa do sada nije zvanično potvrđeno, ali izvori tvrde da je Kylie zaista trudna i da će uskoro sve biti otkriveno na spektakularan način. “Pošto ima malo problema sa kilogramima otkako je zatrudnela, sada je napokon spremna da otvoreno prizna i pokaže da očekuje dete sa Travisom Scottom. Ona će objaviti golišave fotografije, poput velikih zvezda koje su isto uradile i otkrile svoju trudnoću”, rekao je jedan od izvora.

“Ona ne želi da se slika za neki magazin, iako je njena mama nagovara na to jer se tu nalazi mnogo novca. Kylie želi ovu veliku vest da podeli isključivo sa njenim vernim pratiocima na društvenim mrežama.”

Da li je ovo istina ili ne, vreme će sigurno pokazati...

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još