Lila Moss: novo lice Marc Jacobs Beauty linije

Upoznajte ćerku Kate Moss.

Pridružujući se grupi uspešnih dama među kojima su i Kaia Gerber, Adwoa Aboah i Winona Ryder, Lila Moss, ćerka legendarne manekenke Kate Moss je postala novo lice linije Marc Jacobs Beauty. Iako će kampanja biti zvanično predstavljena 11. oktobra, danas je ipak lansirana prva fotografija.

“Kada sam upoznao Lilu Grace prvi put 2008. godine, bio sam na odmoru na Ibizi tokom kojeg sam otišao i do ostrva Formentera na jedan dan kako bih posetio njenu majku Kate Moss i druge prijatelje i porodicu. Sa samo 6 godina, Lila je imala jak karakter, a ponašanje i velika lepota su već tad bili očigledni... Kate i ja smo postali vrlo bliski nakon prolećne kolekcije iz 1993., nakon koje smo ostali dugogodšnji prijatelji. Kada je Lila došla u Njujork da radi sa nama u julu, pošto je lice naše najnovije beauty kampanje, to sam osetio kao mešanje mog ličnog i poslovnog života koji se zatvara u pun krug, kako smo kročili u studio, sa Davidom Simsom, Katie Grand, Guido Palau, Diane Kendal i Kate Moss. Sa velikim ponosom i punim srcem, predstavljam vam prvu sliku sanašeg snimanja, sa neverovatnom Lilom Grace u njenoj prvoj beauty kampanji za Marc Jacobs Beauty. Lilina lepota, sabranost, strpljenje i ljubaznost su ovaj projekat učinili još posebnijim, nego što sam mogao da zamislim. Sa svakim izgledom koji smo fotografisali, lakše je ulazila u karakter”, otkrio je Marc Jacobs.

Na prvoj slici, Lila nosi Fineliner Ultra-Skinny gel krejon u nijansi (Grape)vine, koja je jedan od pet novih limitiranih boja koje će debitovati na proleće 2019. Prema brendu, “Fineliner je lagan, vodootporni ajlajner sa formulom transformativnog gela koji lagano klizi za što lakše i bolje nanošenje, koje se može nositi čitav dan”.

Šta mislite o prvoj beauty kampanji Lile Grace?

V.R.

foto: Marc Jacobs Beauty

Pročitajte još

Pročitaj još