Luksuzno vikend venčanje Chiare Ferragni

Saznajte kako je izgledao svaki njen stajling.

Očigledno je da je najbolje iz letnje sezone venčanja ostavljeno za sam kraj sezone. Poznata modna influenserka i dizajnerka, Chiara Ferragni, napokon se venčala za svog dugogodišnjeg partnera, italijanskog repera Fedeza, sa kojim ima sina.

Za mesto venčanja je odabrana Dimora delle Balze, palata iz 19. veka koja se nalazi u Notu, u Italiji. Par je sa porodicom i prijateljima privatnim avionom nazvanim “#TheFerragnez” došao do mesta, na kojem su ih sačekale maskote mlade i mladoženje. Kasnije su imali večeru u palati, na kojoj je Chiara nosila custom Prada haljinu u kojoj je izgledala neverovatno. Iako nas je već očarala, ovo je tek prva haljina.

Venčanica nas takođe nije razočarala. Chiara se udružila sa dugogodišnjim partnerom – modnom kućom Dior – pa je tako imala ne jednu, već ukupno tri haljine koje je dizajnirala fenomenalna Maria Grazia Chiuri. Prva haljina je bila klasična i istovremeno romantična haljina, kompletirana sa čipkanim bodijem, kratkom kragnom i polu-prozirnom suknjom od tila. Celokupni look je u stvari bio iz dva dela – čipkanog kratkog kombinezona sa suknjom koja je išla preko. Držeći se tradicije, deveruše su nosile iste haljine u roze nijansi, koje je dizajnirala Alberta Ferretti. Druga haljina je imala siluetu slično kao venčanica, sa mnogo više detalja i zabavnijom notom. Haljina je odabrana iz prolećne 2017 kolekcije, a koja je posebna zbog romantičnih fraza, veza, motiva i detalja koji su na savršen način finiširali til u boji šampanjca. Treća haljina, koju je nosila na after-zabavi, inspirisanoj Coachella festivalom. Chiara je odabrala nešto lakšu verziju haljine koju je prethodno nosila, sa mini suknjom od tila.

Ovo je sigurno jedno od najvećih venčanja veka (ako ne računamo velika venčanja kraljevskih porodica), što dokazuje i zabava koja se nastavila na drugi dan vikenda. Čestitiamo Chiara i Fedez!

V.R.

foto: Instagram

Pročitajte još

Pročitaj još