Meghan Markle prekršila tri kraljevska pravila samo jednim stajlingom!

Može se nazvati pravom suptilnom buntovnicom.

Meghan Markle je već skoro godinu dana član britanske kraljevske porodice, a za to vreme se ne zna tačan broj puta koliko je prekršila kraljevska pravila koja se odnose na oblačenje. U početku je nosila otvorenije izreze haljina, ali je nakon nekoliko opomena njih zamenila zatvorenijim siluetama. Ipak, vojvotkinja od Saseksa nastavlja da se oblači kako želi, uprkos svim tim pravilima.

Nakon nedavnog izlaska sa svojim suprugom, vojvodom od Saseksa, princom Harryjem, Meghan je prekršila čak tri pravila odjednom. Šta je u pitanju? Prvo na redu je ne nošenje čarapa (hulahopki) koje se striktno zahteva uz haljine i suknje, a drugo po redu je tamni lak na nožnim prstima koji se slagao uz ruž iste nijanse. Treće je njen izbor obuće. Kraljevska pravila zabranjuju nošenje cipela i sandala sa otvorenim prstima, a takve je Meghan upravo nosila.

Ipak, ovog puta se vojvotkinja od Saseksa odlučila za nežno roze nijansu kada je u pitanju manikir, što je vrlo retko. Da li će nastaviti da krši kraljevska pravila ili će se na kraju prepustiti njima, ostaje samo da vidimo...

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još