Modne i beauty tajne Stelle Maxwell

Poznata manekenka je ekskluzivno za Harper’s Bazaar otkrila svoje beauty i tajne stila koje ćemo vam otkriti u nastavku.

- Najbolji modni savet koji sam dobila jeste da budem svoja i samouverena, jer je samopouzdanje sve.

- Moje lične ikone stila su Angelina Jolie u filmu “Gia” i Mila Jovovich u filmu “Peti Element”. Zašto? Zar je potrebno pitati to?

- Moji “go-to” Kooples komadi su kožna jakna i blejzer. Kožnu jaknu mogu nositi sa kratkim teksas šortsem i majicom, dok ću blejzer upariti sa džinsom za istovremeno casual i chic izgled.

- Savršena torba je istovremeno funkcionalna i stilizovana. Naravno da želite da uvek izgledate cool, ali takođe želite i torbu koja će ići uz vaš stil, a ne protiv njega. Moja sestra mi je dala jednu neverovatnu torbu kada sam imala 14. Nije bila previše fensi, ali sam volela činjenicu što je bila sestrina.

- Stella torba koju sam dizajnirala za brend Kooples je inspirisana mojim svakodnevnim favoritima. Volim kiltiranu notu i kaiš koji je sjajan za gradski look. Jednostavno je savršen spoj edgy i sofisticiranog stila koje volim.

- Moja torba je idealna za putovanja. Veliki i širok otvor u sredini su savršeni za sve moje stvari koje su mi potrebne: Victoria’s Secret Bombshell sprej u putnoj veličini, Karl Lagerfeld + ModelCo sjaj za usne, punjač za telefon, žvake i sitniš. Takođe ima i džep sa strane koji je namenjen za bitne stvari koje se lako vade, poput pasša ili mobilnog.

- Svoju šminku držim na minimalnom nivou. Od skoro sam počela da koristim prirodnije proizvode, poput ružine vodice u spreju. Kupila sam i listove aloja vere koje koristim za hidrataciju. Takođe volim SK-II maske za lice.

- Kada je vreme za spavanje, pokušavam da meditiram. Volim da očistim lice i to je to, ne koristim proizvode za noćnu negu. Zatim mom psu Trippu dam malo njegvih poslastica. Opsednuta sam sa njim. Malo jede, a zatim se popne u krevet.

- Više volim ravnu nego obuću sa potpeticom. Doniram cipele koje više ne nosim.

- Trend koji se mora vratiti? Voluminizirana kosa.

- Koji trend treba da bude iskorenjen je pitanje na koje ne treba da dajem odgovor. Neka ga, neka ide...

- Od čukunbake sam nasledila srebrni broš sa zmajem i keltskim simbolom ugraviranim na poleđini. Volim ga zbog njegova energije.

- Sakupljam uspomene. Uvek ću se sećati dana u parku sa mamom i tatom, kada smo živeli na novom Zelandu. Bio je jesenji dan sa laganim vetrom i jeli smo sladoled na klupici ispod drveća. Bila sam baš mala. To nije bio drugačiji dan od drugih, ali sam ga zbog nečega zapamtila.

- Volim literaturu Los Anđelesa. Upravo sam završila čitanje “West of Rome” Johna Fantea i svidela mi se.

- Moje omiljeno mesto na celom svetu je Los Anđeles. To je moj dom.

V.R.

izvor: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još