Napokon zvanične vesti: jedna od Kardashian-Jenner dama je zaista trudna!

Khloé i Tristan Thompson zvanično očekunju njihovo prvo dete.

Khloé Kardashian je juče zvanično potvrdila da očekuje prvo dete, na svom zvaničnom Instagram profilu. Ona je postavila crno-belu fotografiju na kojoj ona i njen šartner Tristan drže zajedno već zaobljeni stomak, dok je u naslovu napisala prelepu poruku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim:

“Moj veliki san se napokon ostvario! Imaćemo bebu! Čekala sam i razmišljala, ali je Bog imao plan sve vreme. Znao je šta radi. Jednostavno sam morala da mu verujem i da budem strpljiva. U nekim trenucima i dalje ne mogu da verujem da je naša ljubav stvorila život! Tristane, hvala ti što me voliš tako! Hvala ti što se prema meni ophodiš kao prema kraljici! Hvala ti što se zbog tebe osećam lepo u svim trenucima! Tristane, najviše ti hvala što ću postati MAMA! Ti si ovo iskustvo učinio još magičnijim nego što sam ikada mogla da zamislim! Nikada neću zaboraviti koliko si divan prema meni u ovom periodu! Hvala ti što si me usrećio moja ljubavi! Hvala svima na ljubavi i pozitivnom vajbu! Znam da sam ovo držala u tajnosti, ali smo želeli da uživamo u ovome unutar porodice i bliskih prijatelja dok smo mogli. Da samo mi uživamo u ovim predivnim trenucima. Hvala vam na razumevanju. Mnogo sam zahvalna, uzbuđena, nervozna, presrećna i uplašena u isto vreme! Ali je to najbolji skup osećanja koji sam ikada osetila u svom životu!”

Još se u septembru šuškalo da je Khloé u drugom stanju, ali su vešto svi članovi Kardashian-Jenner porodice izbegavali ova pitanja i nisu hteli da daju bilo kakav odgovor. Ovo je Khloéno prvo dete, a Thompsonu drugo.

Čestitamo paru!

izvor: harpersbazaar.com
foto: Instagram/@khloekardashian

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još