Nove fotografije kraljevske porodice koje će vam otopiti srce

Nove slike tek rođenog princa Louisa su napokon stigle, direktno iz Kensingtonske palate. Kate Middleton i princ William su podelili nove portrete novog člana kraljevske porodice, koji je rođen 23. aprila, a koji izgleda slađe nego ikad.

Prve fotografije su napravljene 26. aprila, tri dana nakon što se mali princ rodio. Nakon  što se uspavao tokom prvog fotografisanja, Louis je bio u potpunosti budan kada ga je fotografisala njegova mama, vojvotkinja od Kembridža. Majka troje dece i vrlo talentovana fotografkinja je u proteklih nekoliko godina slikala rođendanske portrete princeze Charlotte i princa Georgea.

Druga fotografija je fotografisana nekoliko dana kasnije, 2. maja, na treći rođendan princeze Charlotte. Na snimcima princeza ljubi tek rođenog brata u nežnom zagrljaju i može se reći da se odlično snašla u ulozi starije sestre. Sličnu fotografiju ima i princ George, koji je u naručju držao svoju sestru.

Ipak, princ i vojvotkinja od Kembridža ne žele previše da postavljaju slike svoje dece, jer ne žele da ih preeksponiraju, otkrio je jedan od izvora.

Jedva čekamo da vidimo grupni portret prelepe kraljevske porodice!

V.R.

foto: harpersbazaar.com/Instagram @kensingtonroyal

Pročitajte još

Pročitaj još