Omiljena beauty namirnica Victorie Beckham

Victoria Beckham je nesumnjivo jedna od najlepših žena današnjice, koja uprkos godinama i dalje uspeva da izgleda sjajno i mladoliko.

Nakon uspešno predstavljene prolećne kolekcije, Victoria je lansirala i dugo najavljivanu beauty kolekciju koja je mnoge obradovala, a naročito nas je oduševio njen pristup i pogled na negu generalno i šta želi da postigne novim proizvodima. Njen cilj nije vođen željom da izgleda mlađe, već sjajnije i zdravije. Samim tim možemo zaključiti da njen pristup nije površinski, već da ide iznutra.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) onSep 16, 2019 at 1:29am PDT

Razgovarajući za jedan magazin, Victoria je otkila da je ključna stvar za sjaj kože konzumiranje odgovarajuće doze zdravih masti i da ona pretežno zbog toga konzumira “između tri i četiri avokada dnevno”. Avokado je inače poznat po bogatim sadržajim mononezasićenih masti i vitamina E i njegovim konzumiranjem se koža iznutra može učiniti hidriranom i sjajnom. Vitamin E je sjajan antioksidant koji štiti ćelije od oksidativnog stresa koje je povezano sa starenjem.

Ona, kao što smo rekli, ne želi da izgleda mlađe, već se trudi da bude najboja verzija sebe – što uključuje i najbolji izgled kože. Zato poslušajte našu dragu Vic i pripremajte avokado svaki dan za bolji izgled kože!

V.R.

naslovna: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još