Otkrivamo: ishrana i detoksikacija Gwyneth Paltrow

Glumica i osnivačica platforme Goop, Gwyneth Paltrow, retko detoksikuje organizam, osim kada isprobava nove suplemente za čitaoce i ne prati striktnu dijetu – jede šta god poželi za večeru.

Gwyneth je postala poznata po njenoj tečnoj ishrani koja čisti telo i detoksikaciji, a saznanje da ne radi više od jednog “čišćenja” godišnje je iznenadilo mnoge. U nedavnoj epizodi The Goop Podcast-a, glumica je otkrila da se “skoro nikada ne čisti”, osim kada istražuje nešto za sajt ili želi da uradi kompletnu detoksikaciju organizma. Takođe nije previše striktna prema ishrani, mada se trudi da izbegne nezdravu hranu kao i većina ljudi. “Tokom normalnih dana, ujutru popijem smoothie za doručak, a za ručak imam zdrav obrok – bogat proteinima i salatu. Što se tiče večere, jedem šta god poželim. Ali se trudim da ne unosim previše prerađenu hranu i visoko fruktozni kukuruzni sirup”, rekla je Gwyneth.

Kako je priznala, bila je opterećena ‘čiščenjem organizma’ i detoksikacijom kada je isprobala jedan tretman po prvi put. “Sećam se da sam stajala u prodavnici zdrave hrane i da sam videla malu knjigu na kojoj je pisalo “veliko čišćenje”. Morala sam da saznam šta je to.” Zatim je nastavila: “Sledećeg dana nakon što sam završila sa čišćenjem organizma, pomislila sam da se osećam mnogo bolje i da sada mogu da popijem pivo ili da popušim jednu cigaretu.”

Pročitajte još

Pročitaj još