Potpuno iskreno: Karlie Kloss otkriva pravi razlog zašto je napustila Victoria’s Secret

Karlie je brend zbvanično napustila 2015. godine.

Kako su revije do sada imale televizijski prenos, a kampanje poznate širom sveta, Victoria’s Secret modeli su mnogim mladim damama bile ikone i uzori. Karlie Kloss je takođe bila među njima, a nakon skoro pet godina je odlučila da otkrije pravi razlog zbog kojeg je napustila ovu svetski poznatu modnu kuću.

Supermodel je ovu odluku donela nakon što je počela studije o feminističkoj teroiji u Gallatin školi njujorškog univerziteta, odnosno kada je shvatila da se poruka brenda ne slaže sa njenim pogledima i razmišljanjem. “Razlog zbog kojeg sam prestala da radim za Victoria’s Secret je, jer nisam osećala da je ta slika predstavljala ono što sam, kao i poruka o značenju lepote koju sam želela da podelim sa ženama širom sveta. Mislim da je to bio ključni momenat od kojeg sam preuzela svoju moć kao feministkinja i počela da pravim svoje odluke i odlučujem o svemu, bilo da je to značilo biranje kompanija sa kojim ću da radim ili slike koju želim da predstavim svetu”, rekla je Karlie.

Da se podsetimo, Karlie je počela rad sa VS brendom 2011. godine, da bi 2 godine kasnije dobila “krila”. Godine 2015. je potvrđen njen odlazak “usled manjka vremena za balansiranje posla sa svim obavezama modela”. Od tada, Karlie je poslednji put prošetala modnom pistom za brend 2017. godine na reviji u Šangaju.

Pročitajte još

Pročitaj još