Zauvek mlade

Kada pričamo o starenju, u modnoj i filmskoj industriji je ogroman pritisak na oba pola da zauvek ostanu mladi. Uopšte ne čudi da mnoge holivudske face pribegavaju plastičnoj hirurgijei, ali ima i onih srećnika sa odličnim genima, koji uspevaju da zarobe mladost. Izabrali smo za vas lepotice koje vraćaju sat unazad, bez operacija! 

1. Sandra Bullock
Sandra ima 50 godina! Prošle godine je proslavila rođendan, a i mi ako bismo izgledali ovako dobro u šestoj deceniji - i mi bismo slavili!

2. Cate Blanchette 
Žena porcelanskog tena savršeno ilistruje definiciju - stariti eleganantno.

3. Christy Turlington 
Christy ima 46 godina i još uvek radi kao model. Kune se u jogu, zdravu ishranu i ulja za lica koja vraćaju sjaj.

4. Cindy Crawford
49-ogodišnja manekenka i preduzetnica je sinonim za zdrav život. Ne izlaže se suncu, hrani se povrćem i i dalje vežba kao pre dvadesetak godina.

5. Gwyneth Paltrow
Paltrow svoj izgled održava mladalačkim tako što redovno ide na injekcije botoksa. Ona ima 42 godine, i kaže da je za dobar izgled bitno puno sna i redovna nega kože lica.

6. Jennifer Aniston
Jenn ide na terapiju laserom zbog čega joj je koža sjajna svaki put kada se pojavi na malim ekranima. 

7. Julia Roberts 
46 - ogodišnja američka ljubimica nikada nije išla pod nož. Živi zdravo i stalno se smeje, navodi da je to recept za mladalački izgled.

8. Kate Winslett 
Ona je poznati zagovornik održavanja lepote bez plastičnih operacija i korišćenja botoksa. Kaže da lice neguje tako što svaki put kada izađe napolje stavi kremu sa viskom zaštitnim faktorom.

Izvor: www.harpersbazaar.com 
 

Pročitajte još

Pročitaj još