Princ George i kraljica Elizabeta se pojavljuju u novoj Winnie the Pooh knjizi

Winnie the Pooh je svojim avanturama upravo pridružio dva kraljevska lika: princa Georga i kraljicu Elizabetu II. I čuvena ilustrovana knjiga i kraljica ove godine pune 90 godina — pa se ovo pokazalo kao lep način da se to i obeleži.

Knjiga Winnie the Pooh and the Royal Birthday, objavljena juče u čast rođendana, vrti se oko Christophera Robina i njegovih čuvenih životinjskih prijatelja —Pooha, Pigleta i Eeyorea — koji napuštaju Hundred Acre šumu i kreću ka Bakingemskoj palati na proslavu kraljičinog rođendana.

U svojoj avanturi, oni nailaze na čuvene znamenitosti Londona kao i na samu kraljicu i princa Georga. Kraljevski mališan ima simpatičnu razmenu sa Pigletom, koji mu daje svoj čuveni crveni balon. Dvogodišnji princ savršeno je ilustrovan u svom prepoznatljivom plavom džemperu.

Kraljica je, kao čuvena ljubiteljka jarkih boja, ilustrovana u jarko crvenom kompletu, dok pažljivo sluša Pooha koji čita sa smotuljka.

Winnie-the-Pooh and the Royal Birthday, autorke Jane Riordan, sa ilustracijama koje potpisuje Mark Burgess, besplatno je dostupna online.

Foto via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još